Velkommen til min hjemmeside!

Jeg driver oppdrett av Nova Scotia Duck Tolling Retriever og Whippet.

 

Oppdaterer hjemmesiden så kan være litt rotete inne her en periode fremover 🤪

 

Spennende tider på Synnfjell kennel!

Planlegger vårt første whippetkull på vår Utzon's Lucky Lady.

Dette er noe jeg har store forventninger til, jeg skal beholde minst en valp fra dette kullet. Har funnet en hannhund som jeg mener kan passe bra til min Diva(som hun heter til daglig) Mer info om hannhunden kommer når parringen har funnet sted!

Utzon's Lucky Lady "Diva" da hun var valp

 

🤩🤩🤩

 

Planlegger kull på

Synnfjell's Herlige Frøydis på hennes neste løpetid🙂

Kommer mer info om hannhunden når parring har funnet sted!

 

 

 

Ønsker dere valper fra Synnfjell kennel kan dere sende en mail og skrive litt om dere selv, familie- og jobb situasjon og hva dere har å tilby en hund.

Dere kan gå inn på kontakt siden eller sende direkte til min e-post: mariklopp@live.no 

 

Med vennlig hilsen

Mari Kværnsveen

 

 

Theo trenger et hjem!

Finn kode: 160463051

Toller hannhund omplasseres/fòravtale

Jeg må med tungt hjerte se etter ett nytt hjem til bestevennen min Theo, pga. utenlandsopphold i utlandet i forbindelse med studier. Synnfjells Godtroende Theo er en renraset Nova Scotia Duck Tolling Retriever hannhund på 3,5 år. Theo er snill som dagen er lang og er en veldig tillitsfull og snill hund. Tollere er en veldig aktiv rase, og Theo er vant til å gå lange turer, både til fjells og på vanlige lufteturer i nabolaget. Jeg har eksponert Theo for det aller meste, og han er trygg i bil, båt, traktor og ligger bare helt rolig og slapper av. Theo har vært hos en fòrvert siden februar, men pga. private årsaker kan de ikke lenger ha han, og jeg ser derfor nå etter noen nye som kan passe godgutten min. Han er vant til å være alene hjemme en hel arbeidsdag og ligger bare å slapper av når han er alene. Han tygger ikke i stykker ting eller hopper på bord osv. Han kan også mange triks og er veldig glad i å jobbe, og det er viktig for meg at han kommer til noen som har tid til å turer med han og bruke hodet hans. Vi har gått både valpekurs og unghundkurs, men pga. en løs hund som angrep han som liten så er han usikker rundt nye hunder. Dette viser seg spesielt ute på tur ved møte av hunder han ikke kjenner. Da kan han dra og bjeffe/knurre litt. Jeg ser for meg at den som skal passe Theo må være voksen, rolig og hundevant uten små barn eller andre hunder/katter. Vi bor landlig til, så det er det en fordel om det nye hjemmet også gjør. Theo er vant til å ha god plass, og det er viktig at han har muligheten til å enten løpe løs eller i langline inniblant. Han elsker også å bade, så det er en fordel om det nye hjemmet har mulighet til å ta han med til vann iløpet av sommerhalvåret. Den perfekte situasjonen for meg hadde vært om Theo kunne vært borte på fòravtale til jeg er ferdig med studiet (juni 2021) også kunne jeg fått han igjen, men omplassering kan vurderes om det perfekte hjemmet dukker opp. Området mellom Oppland/Trøndelag hadde vært å foretrekke, men om det perfekte hjemmet er ett annet sted kan andre plasser også vurderes. Se gjerne på @thetollertheo på Instagram og ikke nøl med å ta kontakt om dette skulle virke interessant 🐶