8. aug, 2015

Tekst

Synnfjell kennel går en spennende tid i møte :)

valpefødsel er både moro men også risikofylt så vi håper alt skal gå bra med Cika og valpene. Cika har vært hos veterinæren på Sentrum dyreklinikk på Lillehammer til oppfølging, øyelysning og HD røntgen i vinter når hun flyttet inn til oss. Alt var i orden med henne og ingenting tilsa at jeg ikke kunne ha ett kull på henne..Jeg måtte gå noen runder i tankeboksen, og noen samtaler med en annen oppdretter for å veie for og imot ideen om å starte opp igjen med oppdrett. Men dette var tross alt ei veldig fin tispe fra eget oppdrett, som hadde et utrolig godt gemytt og god dressur, så jeg tok det som et tegn på at nå var tiden inne for å starte opp igjen med oppdrett når jeg fikk overlevert ei så fin tispe på døra :)

Så her er vi i dag..

jeg fikk tilbud om å bruke en meget høyt premiert hannhund hos Tollergrenda kennel på elverum og var der å parret i juni.

På ultralyd fikk vi konstantert at det hadde gitt resultater, og på røntgen den 3.august telte veterinæren 8 stk. valper..

Jippi :) vi skal ha valper..

Gleder meg veldig :)

nå har vi satt inn annonse på finn.no og har allerede valpelista full, så blir en vanskelig vurderingsjobb og plukke ut valpekjøpere, men må stole på magefølelsen og satse på at jeg klarer den jobben også :)

Er også innom tankeboksen omtrent daglig for å veie for og imot om jeg skal holde igjen ei tispe sjøl som jeg skal sette ut på fòrvertavtale... den er værre å bli enig med meg sjøl om, for det krever mye både av meg og fòrvert for at alt skal fungere for begge parter.. så dytter den foran meg ei stund til:)