Nye valpekull planlegges vinteren 2018/2019Kul

 

 Ønsker dere å stå på venteliste på valper her kan dere godt sende en mail og skrive litt om dere selv, familie- og jobb situasjon og hva dere ønsker å bruke hunden til.


Valper fra oss vokser opp inne og er med på alt som foregår i et hjem, dem blir tatt med på bilturer og møte med andre hunder og mennesker, blir tatt ut av flokken for alene-tid, øver på klo-klipping, gå med halse og leiebånd osv..

dem leveres med:
registreringsbevis i NKK.
chip-merket
vaksinert
helseattest fra veterinær
3x ormkur
kjøpekontrakt
valpepakke fra Royal Canin
leke med lukt fra valpekassa

Det var litt om valpene, og nå kommer litt om hva jeg forventer av mine valpekjøpere :)

Hunden skal HD/AD røntges innen 18.mnd alder.
Den skal forsikres, vaksineres og følges opp hos veterinær.
Den skal gjennomføre valpekurs, grunnkurs og hverdagslydighet.

En toller elsker å bli brukt aktivt i hundesportsgrener som sporsøk, agility, lydighet osv. Så valpekjøpere som vil bruke hunden i noen av disse aktivitetene blir tatt med i betraktningen foran dem som bare ønsker en turvenn.

Men det aller viktigste er at valpen kommer til et hjem med mye tid og kjærlighet, hvor den får være en del av familien og at den får utfolde seg, aktivert seg og stimulert seg som en hund trenger for å være tilfreds :)
På hjemmesiden til norsk retrieverklubb finnes mye info om rasen, og hva den krever av både mental og fysisk trening og ellers mye nyttig å vite :)

hvis jeg fortsatt ikke har skremt dere bort, og en toller kan være en hund dere har lyst å eie er dere velkomne til å ta kontakt :)